Само за месец и половина тяхната песен "Захир" се превърна в тотален хит и се подреди на пето място в класацията за най-гледани видеа през 2013 г. в най-големия сайт за видеосподеляне Vbox7.com. Малко по-късно грабнаха и наградата за най-добра хип-хоп група на 2013 г., а големите им проекти тепърва започват.
Те са добре познатите момчета Дани, Вики и Монти от групата Ice Cream и чаровната Елена Брусарска.

Всъщност Елена е била едва 14-годишна, когато е започнала да ходи в студиото на известната и по онова време момчешка група.

"Бяхме от един квартал в София. Така се случи, че аз израснах с тях. Интересувах се какво правят и записват момчетата. Пробвахме някакви неща и впоследствие се оказа, че вокалите ми са в голяма част от песните им. Официално ме поканиха да бъда част от тях 2007 г. Но това, което ни събра като група, е най-вече приятелството. Когато се събрахме, си казвахме, че го правим за удоволствие, след това за пари", казва Брусарска.

Интересното е, че групата изобщо не са очаквали, че "Захир" (бел. ред. "захир" идва от арабски и значи явен, видим, набиващ се на очи) ще се превърне в чак толкова голям хит.

"Да, знаехме, че е хубава песен - направена е с много любов. Но дори за нас е изненада успехът ѝ. Разбира се, щастливи сме от този факт. Добре свършената работа ни носи удовлетворение. Явно вървим в правилна посока. Това ни дава и сили да работим още повече.
Вече можем да си позволим да имаме по-големи мечти, които преди се страхувахме да имаме".

Музикантите си обясняват успеха в интернет и социалните мрежи с развитието на дигиталните технологии, което е дало отзвук не само при тях.
"Вероятно всичко се дължи на факта, че ние разчитаме предимно на този канал и влагаме най-много сили в разпространението чрез интернет. Това със сигурност си е казало думата. Въпреки, че, ако нямаш последователи на делата ти и не те ли харесват, дори света да обърнеш, пак няма да се получи", казва Елена.
Интересна подробност около песните и текстовете на групата е това, че те са много внимателни при подбора на думи, защото знаят, че голяма част от почитателите им са от подрастващото поколение. Премерено закачливи, те разбират отговорността от това да се докосваш до млада аудитория.
"Ако я нямахме тази морална отговорност, текстовете ни щяха да бъдат други.

Лично аз е искам някоя майка да забрани на детето си да ме слуша. Би било жалко. А и не мисля, че е необходимо - всичко си има граници, които рядко биват прекрачвани. Почитателите възпитаваме в това, което казваме в текстовете ни. Именно поради тази причина можеш да откриеш както песни за любов, приятелство и свобода, борба за живот, така и за купони, радост, и т.н."

Сега групата продължава да твори. Дори прави ремикс на популярната „Захир“, чиято ексклузивна премиера почитателите ще видят първо във Vbox7.com. В края на март ще бъде пуснат и чисто нов сингъл: "К'во", ще последва и клип, а в момента бандата работи по летен хит и трети албум, докато следва пътя на мечтите си и се среща с почитатели в клубове в България и чужбина.