Всички мачове в Трета лига ще бъдат достъпни за зрителите в онлайн платформата MyCujoo, съобщи БФС. Така феновете на „Дунав“ ще могат да гледат мачовете на отбора си в интернет, където и да гостува той. 
Футболният съюз и международната платформа за онлайн излъчване на футболни мачове MyCujoo са взели решение да преминат към платено предаване на двубоите от Трета лига, като зрителите могат да заплатят такса за конкретен мач или да закупят пълния пакет, включващ всички футболни срещи. Значителна част от генерираните приходи ще бъде разпределена между отборите. Целта на нововъведението е именно подпомагането на клубовете от аматьорския футбол в усложнената вследствие на пандемията ситуация. Останалите средства са предназначени за покриването на разходите по излъчването и техническото обезпечаване.
Партньорството между БФС и MyCujoo датира от 2018 година, когато стартира онлайн излъчването в Югозападната Трета лига. От началото на настоящия сезон на сайта на платформата могат да бъдат гледани и двубоите от Югоизточна Tрета лига, а до месец се очаква Северозападна и Североизточна Трета лига също да бъдат включени. За осъществяването на проекта БФС ще предостави на клубовете безвъзмездно необходимата техника.