Диян Димов няма да бие повече дузпите за „Дунав“. Това съобщи за „Утро“ старши треньорът на русенци Илиян Памуков. Той все още се колебае кого да посочи за титулярен изпълнител на 11-метровите наказателни удари, но това ще бъде някой от младоците в атакуващи позиции, които вече са опъвали мрежите на противника - Джан Хасан, Александър Кирилов или някой друг.
Капитанът Диян Димов пропусна дузпи в двата си последни мача и явно това не е силната му страна. Въпреки че големият принос на ветерана за отбора и за израстването на момчетата около него, които за първа година играят на ниво мъже, не подлежи на съмнение. 
В днешния мач за Купата на България срещу „Янтра“ /Габрово/ Димов може би пак ще бие дузпа, но само ако срещата завърши наравно в редовното време и продълженията и се стигне до наказателни удари. Съгласно наредбата на БФС победителят се излъчва само в една среща, така че преиграване не може да има. 
Мача с „Янтра“ със сигурност пропуска защитникът Димитър Тодоров, който страда от разтежение. Още 2-3 момчета имат по-леки оплаквания, така че вероятно ще получат почивка. Турнирът за Купата не е приоритет за „Дунав“, макар че обичайният хъс, с който играят младоците, вероятно няма да липсва и днес.
Старши треньорът Памуков също не вижда поводи за напрежение.
Излизаме и играем както обикновено, няма от какво да ни е страх, заяви той.
Както „Утро“ писа, двубоят се играе на Градския стадион от 18,30 часа на изкуствено осветление, за да могат повече привърженици да подкрепят „Дунав“. Мачът ще се ръководи от варненска съдийска бригада, а при успех срещу „Янтра“ отборът на „Дунав“ ще се изправи срещу елитния „Черно море“ /Варна/.