На прага на есента и предстоящата зима най-новият продукт на балнеокомплекс “Медика Наречен” – пакет „Пълен рестарт” предизвика зашеметяващ интерес сред хората, които истински държат на здравето и красотата и разбират необходимостта от прочистване на организма от токсини, сваляне на стреса и намаляване на телесното тегло. Перфектното съчетание на тези три компонента с живителната сила на Родопа планина е най-мощния ни щит срещу болести и инфекции при навлизането в сезона на гриповете и настинките.

Пакетът „Пълен рестарт” е с едноседмична продължителност, а програмата е така комбинирана, че при стриктно спазване на изготвената диета, двигателния режим и физиотерапевтичните процедури човек може да постигне истинско обновление на тялото и ума. Груповата терапия е успешно начало за бъдещи индивидуални занимания, защото е доказано, че винаги началото е най-трудно.

Включените в програмата ежедневни походи по балансирани екопътеки, съчетани с йонна детоксикация, лимфен дренаж, релаксиращи вани с лечебна минерална вода, сауна, басейн с хидромасажни зони и парна баня, гарантират безотказното изхвърляне на неприятните токсини от тялото и свалянето на килограми.

Лимфодренажният масаж е изключително мощно средство за усилване на лимфния ток. С увеличаването на лимфния ток се засилва и имунитетът на организма към болести и антигени. Вредните субстанции се изчистват от тъканите и се неутрализират от възлите. Това води и до премахване на целулита и отслабване.  Йонната детоксикация освобождава организма от натрупани тежки метали, мазнини, отпадни продукти от метаболизма, кръвоносната и лимфната система, тютюнопушене.

За свалянето на стреса и ускорения метаболизъм спомагат както най-модерните методи на медицината, включени в професионално изготвената програма на балнеокомплекса, така и изключително високото ниво на отрицателна йонизация в родопския въздух. Отрицателните йони имат способността да увеличават алфа вълните на мозъка и тяхната амплитуда. Освен това те увеличават и капацитета на абсорбация и усвояване на кислорода, което пък ускорява процеса на доставянето му до клетките и техните ядра. Това води и до забързване на метаболизма.

Заради засиления интерес към пакета „Пълен рестарт” балнеокмплекс „Медика Наречен” предлага избор между две дати:
- от 28-ми септември до 04-ти октомври 2020г.;
- от 12 до 18 октомври 2020г.

Повече информация може да получите на тел. 0886 86 1000 или www.medicanarechen.bg