Шампионска титла на Лила Лъвчиева, първо място в отборното за момичета и три бронзови медала, два от които на двойки - това е равносметката за русенския клуб по тенис на маса „Дунав“ от държавното първенство до 12 години във Варна. Треньорите Петър Петров и Стефан Лъвчиев заведоха общо 7 състезатели на шампионата.
Лила Лъвчиева бе в долната половина на схемата, където втора среща игра срещу номер 2 Дея Милтанова „Марек-76“ /Дупница/. Тя поведе с 2:0, но всичко трябваше да се реши в петия гейм, където русенката показа здрави нерви и спечели. На четвъртфинал Лила победи също с 3:2 Аня Симонян „Стоянстрой“ /Пловдив/. На полуфинал под номер 3 я чакаше Веда Ниязиева от „Роса-1“ /Попово/. За пореден мач всичко се реши в контрагейм. Лила натрупа солиден аванс в последната част и затвори мача, за да стигне до финала, за който отново бяха необходими 5 гейма. В драматичната последна част след множество обрати Лъвчиева успя да победи с 21:19.
Анита Петкова след добра победа над Жаклин Райкова от „Дигеста“ /София/ достигна до полуфинал, където не успя да преодолее поставената под номер 1 Нина Николова от „Металик“ Перник. Така за нея остана бронзовият медал.
На двойки Петкова/Лъвчиева останаха с бронз, а на смесени двойки Анита спечели още един бронз с Виктор Димитров от „Комфорт“ /Варна/.
Участието на СКТМ „Дунав“ в първенството бе подкрепено финансово от „Доминекс Про“.