25-годишна русенка записа името си сред алкохолните гросмайстори, след като катастрофира на паркинга пред дискотека „Щоурум“ с внушителните 4.29 промила. Според специалисти за постигането на този резултат е необходим поне литър концентрат. 
Инцидентът е станал в 1 часа след полунощ на 6 септември, когато пияното момиче понечило да си тръгне с колата си след бурно веселие в заведението, но вместо да направи необходимата маневра на заден ход, потеглило напред и хюндаят се забил в колата пред него.
При първият тест с дрегер служителите на КАТ измерили 3.44 промила алкохол. Кръвната проба обаче фиксирала крайните 4.29 промила, които изненадали дори полицаите. С такава концентрация повечето хора или вече са заспали дълбоко, или напълно са изгубили възможността да се контролират, а купонджийката изглеждала в състояние да продължи. Историята за нея обаче ще продължи в съда.
Час в района на 6-ти километър по пътя за Бяла служители от Грнична полиция спрели ауди, чийто шофьор заковал на дисплея на дрегера 2.47 промила. 29-годишният мъж от Полско Косово обяснил, че бил на рожден ден в Русе и изпил само две бири, но отказал кръвна проба. Той също отива на съд.