Волейболният отбор на „Дунав“ се подсили с четвърто ново попълнение - Дейвид Кръстев.
Той е на 21 години и идва от „Арда“ /Кърджали/. Висок е точно 200 сантиметра и играе като диагонал на разпределителя. През миналия сезон Дейвид оглави листата като първи реализатор в рамките на гейм със средно 4.52 точки.
„Малко закъсняхме със селекцията, но по-рано се договорихме с още трима състезатели - Георги Чалъков, Борис Наков и Алекс Николов. Николов е на 21 години, може да играе като посрещач и диагонал. Малцина знаят, че е роден в Русе. Последно игра за „Добруджа“. Чалъков, доскорошен играч на „Пирин“ /Разлог/, е висок внушителните 213 сантиметра. Роден е през 1990 година. Той е достатъчно опитен вече волейболист, освен това играе на позиция, в която винаги сме имали кадрови проблеми - център. Борис Наков е посрещач. През януари навърши 26 години“, обясни пред „Утро“ играещият старши треньор Данаил Милушев.
Вървим към сформиране на нелош тим, тъй като в състава остават игралите през миналия сезон Стефан Стоянов, Антон Василиев, Владимир Христов и Ангел Павлов, каза играещият старши треньор, който ще събере отбора за първи лагер около 20 август.