Талантливата русенска певица Петя Георгиева пусна летен хит, който набира все по-голяма популярност. Песента на 18-годишната възпитаничка на Училището по изкуствата се нарича „Бели крила“, а главни герои в клипа са Петя и плувецът с благотворителни каузи Теодор Цветков.
„Реших да направя песента след участието ми в „Гласът на България“, защото исках да започна да създавам своя музика. Исках лятно поп парче с леко реге тон звучене и то се получи точно такова. Песента е моя, авторска, текстът ми го написаха, а след като я направих, реших, че искам да я заснема. Както повечето песни, песента е любовна и се надявам се много хора да се припознаят в историята“, споделя Петя.
В клипа Петя участва заедно с един от най-добрите си приятели - плувеца Теодор Цветков.
„Петя ме убеди лесно, защото сме приятели. Беше много забавно, имаше много хубави моменти, екипът беше много добър и според мен и двамата много добре се справихме. Петя е едно прекрасно и талантливо момиче, трябва да й се даде шанс да покаже таланта си. Тя има нужда от подкрепа, има си своята аудитория, но също така има нужда от спонсори, хората да я забележат, защото наистина има талант“, казва Теодор.
Петя вече работи по ново парче, като в същото време се готви за първата си година като студентка. Тя е приета в Нов български университет в специалност „Поп и джаз пеене“ в класа на Етиен Леви, а мечтата й е да се развива като певица с артистичното име Петя Джи /Petia G./.