Безплатно онлайн обучение на бъдещи предприемачи стартира сдружение „Стартъп Фектъри“ в Русе. Програмата започва на 1 август и ще продължи до 4 август. Тя е подходяща за всички, които имат идеи за бизнес начинания или пък вече работят по свой продукт, но търсят насоки за по-добро представяне в онлайн средата. Темите са интересни и за ученици в последните класове на гимназията, както и за студенти и работещи без ограничение на възрастта.
Първият от дните е посветен на темата „Дизайн“, вторият - на основните стъпки, формирането на концепция и валидирането на идеята. На 3 август участниците ще могат да започнат работа по  конкретна своя стратегия за дигитален проект, а четвъртият ден е посветен на управлението на интелектуалната собственост. 
Всеки от участниците ще може и да се включи в състезанието на идеи за иновативно предприемачесто. Тримата най-високо оценени предприемачи ще могат да представят идеите си пред потенциални инвеститори от Литва, Турция и България, а също ще получат и индивидуални консултации при изготвяне на бизнес план. 
Още за обучението и линк за регистрация може да се намери на https://startupfactory.bg.