Половин година служебно прекратяване на регистрацията на колата й и забрана да се движи по улиците заради това, че я е поверила в ръцете на мъж с отнета шофьорска книжка. Това е санкцията, която Пътна полиция наложила на собственичка на „Ауди А3“, но тя я оспори пред съда.
Според жената мъжът я бил уверил, че е правоспособен, а и той бил помолен от нея просто да паркира колата, а не да се размотава с нея по улиците.
Тези опити за измъкване от ситуацията обаче бяха зачеркнати от състав на Административният съд, който подчерта, че вината й е налице и съвсем справедливо е наказана за ситуацията на 6 май на ул.“Бистрица“. Посочено бе, че преди година мъжът е бил наказан след засечка през април 2019 година, когато бил спрян от полицаи с шофирания от него „Мини Купър“ и отказал да бъде тестван за наркотици. Затова бил глобен с 2000 лева, а книжката му била отнета за 2 години. Затова съдът окончателно отхвърли оспорването на наложената санкция и потвърди, че аудито не трябва да помръдва 6 месеца.