Погребението на убития в катастрофа в събота следобед началник на Районното управление на полицията във Ветово гл.инспектор Станислав Станчев ще бъде днес в родното му градче Сеново, научи „Утро“. 
Вчера стана ясно, че 36-годишната му съпруга е само с охлузени крака, но тъй като след жестокия удар е била много объркана, медиците от Спешна помощ са сметнали, че е с опасност за живота и затова до медиите стигна такава информация.
10-годишният им син обаче е пострадал тежко. От катастрофата той е с фрактури на двата крака, счупено ребро се е забило в белия му дроб, има и контузия на главата. Вчера в болницата в Шумен са осигурили четирима кръводарители и веднага са направили операция на момчето за изваждане на реброто от дроба.
Както „Утро“ вече писа, кървавата катастрофа стана малко след 17 часа в събота на магистрала „Хемус“ в посока Русе. Когато Станчев приближил с реното си бензиностанция ОМВ до пътен възел Каспичан, от нея внезапно излязъл румънски автобус „Сетра“ и буквално препречил двете платна на пътя. Шефът на ветовската полиция направил опит да избегне удара, като свил рязко вдясно, но мястото не му стигнало и колата се забила с лявата си страна в рейса. Алкохолната проба на шофьора на автобуса е отрицателна, той е задържан в полицията в Шумен.