Треньорът на „Дунав“ Цветомир Младенов ще посрещне за трети пореден път предизвикателството да очаква спасение за отбора с инфаркти мачове. Той води „светлосините“ в двубоя преди няколко дни срещу „Ботев“ в Пловдив и му прави чест, че пое отговорност да бъде на главното място като наставник в идните срещи с „Ботев“ /Враца/ и „Царско село“.
„Най-важното във Враца е да бъдем разумни. В такива мачове рисковете трябва да бъдат сведени до минимум. Да, Диян Димов ще пътува с нас, но шансовете му да играе са нищожни“, каза Младенов пред „Утро“.
Да споменем още, че в двубоя срещу пловдивските ботевци той прати на терена като титуляри четирима юноши - Преслав Папарков, Димитър Тодоров, Митко  Русанов, Албер Силвиев, После задели минутки за още няколко „деца“ - Винченцо Ангелов, Константин Митев, Атанас Стамболов, Мерт Хасан, Симеон Иванов.
Да, на разположение на Младенов не бяха няколко опитни футболисти, които останаха в Русе, но пък рискът му да хвърли в боя толкова млади играчи срещу отбор със звездата Тодор Неделев, наистина заслужава уважение.