Една трета от седмокласниците, които се подготвяха за изпитите от Националното външно оценяване в образователен център „Диалог“, са с отличния резултат от 90 до 96,5 точки. Средно децата в „Диалог“ са постигнали 76,2 точки на този изпит, като средното постижение за страната е 51 точки, каза не без справедлива гордост стопанката на центъра Цветелина Цветанова, която е и преподавателка по български и литература. 
По математика подготвените в „Диалог“ седмокласници също са се справили повече от успешно, като един от тях е и с почти максималните 99 точки. Най-ниските ни точки са 40, казва Цветанова. Според таблицата за превръщане на точки в оценка това ще рече „Добър“. 
Учим деца от целия град, учим ги от „А“ до „Я“, те идват при нас в началото на годината с различно ниво, казва Цветанова. Тя и екипът й не може да не са щастливи, след като само от октомври до юни, при това с 2,5 месеца дигитално учене /когато повечето частни уроци в града спряха/ са успели да подготвят блестящо близо 90-те деца, посещаващи центъра. 
Ковид-19 подложил на изпитание и „Диалог“, но децата на родители, които се обадили и обяснили, че са останали без работа, били обучавани безплатно. Нашата награда е, че и сред тези деца има много отличници, казва Цветанова. „Вие направихте и невъзможното за децата!“, „Школата ви е в основата на спокойствието и увереността в знанията както на детето, така и на мен като родител, а оттам дойде и отличният резултат“, признават щастливи майки и бащи.