„Парите са като абонамент за вестници - винаги можеш да се абонираш, ако знаеш къде и как да го направиш“, каза преди няколко дни баскетболният треньор Константин Папазов-Тити.
Хитро!
На този човек може да се вярва, че е наясно с пътищата за абониране. 
БК „Левски“ фалира и натрупа сума дългове, но обществеността не знае дали и една стотинки от задълженията бяха покрити. Клубът бе зачеркнат в тишина и никой не посмя да попита защо темата с борчовете беше забравена.
Затова пък Папазов бързо намери цаката на финансовото избавление с „абонамент“ при Валентин Златев и на бял свят се появи БК „Левски-Лукойл“. „Лукойл Академик“, който играеше мачовете си в Правец, остана на заден план.
Сега Тити, който беше „почти сигурен“, че ще получи акциите на футболния „Левски“ от Васил Божков, но така и не ги дочака, говори за морал, театър, пошло представление и т. н. 
Може и да е прав, но ако размисли дали бившият баскетболен клуб на „сините“ не се покри около ръба на  закона и как успя да се абонира бързо за спасителните пари на Златев, сигурно ще преоткрие другата страна на морала.
Най-вероятно такава е била идеята му да преведе и футболния „Левски“ през мътните води на недоимъка. Да застане пред „гишето“ в очакване на пореден абонамент. Явно е имал и предварителни разговори с позитивни обещания за подкрепа, щом напираше толкова много за въпросните акции. 
Само той си знае. 
Човекът е енергичен, находчив, пробивен, не спи, главата му ражда, има артистичен талант за участие във всяко родно тв риалити шоу, където абонирането също се състои в добри хонорари.
И както вече ни разкри - парите са като вестници, а моралът щеше да се чете по начин, в който Божков е „истински мъж и левскар“. Ако бе пратил акциите на Папазов.