С нов национален видеопроект „#БЕЗстрах“ русенското сдружение „4етри“ отправя поредно артистично предизвикателство. Гоце Великов, музикант и преподавател по народно пеене в Националното училище по изкуствата в Русе, заедно със свои приятели и съмишленици кани артисти, изявяващи се в различни области и жанрове, да споделят посланията си.
В тази сложна обстановка изкуството е най-доброто лекарство, хората имат нужда от качествена духовна храна: хубави книги, хубави филми, хубава музика, а не от натрапване на мисълта, че всички ще умрем, казва Гоце. И допълва: „Без изкуството съществуването ни е грешка в системата“. 
Според него въпреки реалните поводи за страх всеки има и причина също да бъде благодарен и щастлив. Най-малкото, защото e жив и все още може да промени това, което го прави нещастен, казва младият русенец. И понеже е убеден, че „Щастието лекува и е полезно, а страхът е най-опасната болест. Затова няма нужда от паника, има нужда от адекватност и позитивизъм“, Гоце и неговите приятели показват във видеа изкуството, което ги зарежда с оптимизъм и надежда. 
Досега в предизвикателството са се включили Гоце Великов и „4етри“, вокалното трио „Идепея“, DJ Kalitrax със своите хитове, пианистката Ирина Атанасова, рапърът Сенсей, изгряващата русенска звезда Стефания Горнячка, балет „Стар Денс“ и др. 
Желаещите да отговорят на предизвикателството трябва да направят видео с това, което ги вдъхновява, в което да тагнат човека, който ги е предизвикал, и да поставят хаштага #БЕЗстрах, като отправят и своето послание на тема „Без страх“. Накрая сами трябва да предизвикат други възможни участници.