23-годишен шофьор на „Нисан“ си осигури неколкократно изправяне пред съда, след като първо бил хванат да кара надрусан, а след това напсувал полицаи, като отсякъл, че няма да ги чака, нито ще се занимава с тях, седнал в колата на свой познат и опитал да отпраши с него. Оправдание му бе, че бил силно афектиран, защото по-рано се бил сдърпал сериозно с гаджето си и, без да иска, си го изкарал на униформените. За хулиганските изцепки при проверката младежът вече стигна до съд и бе глобен с 300 лева, но санкцията може да се обжалва. 
За опасното му шофиране под въздействие на амфетамин и за опита да избегне полицейска проверка обаче все още тече разследване. Бързият тест е отчел наличието на наркотика, но в болницата младежът е отказал да даде проба.
Случаят е от 30 април, когато униформените отишли пред дома на 23-годишния, за да му връчат акт.
„Бях в голям конфликт с приятелката ми, с която живея от две години, и бях се скарал много жестоко с нея. Тогава дойдоха органите на реда и аз просто по инерция се изтървах и изказах нередни думи към тях и така се стигна до този нежелан конфликт, за което се признавам, че съм виновен“, заяви младежът пред съда.