30-годишна русенка е отвлечена и безмилостно пребита от бившия си приятел, с когото е живяла на семейни начала. Двамата имат малко дете, но се разделили. Въпреки това 38-годишният мъж постоянно я притеснявал, заради което тя подала жалба в съда и магистратите са издали ограничителна заповед да не се доближава до бившата си приятелка. 
В понеделник около 17.15 часа жената се прибирала в дома си в кв.“Възраждане“. По улицата била застигната от бившия си приятел, която я поканил да се качи в колата му и да отидат да купят подарък на детето им. Жената се качила, но вместо към магазин за детски дрешки и играчки, мъжът натиснал педала на газта и я откарал на безлюдно място в кв. „Тракцията“. Там я свалил от автомобила и започнал да я налага с юмруци и ритници. След като я обезобразил, насилникът я качил в колата и я откарал пред блока й. Жената незабавно отишла на преглед в болница „Канев“, където са й установени счупена китка, счупен глезен, травма на долна челюст и множество кръвонасядания по цялото тяло.
След подаден от Спешно отделение сигнал 38-годишният побойник е открит и вкаран в ареста. Работата по случая продължава под надзора на Районна прокуратура, която е образувала досъдебно производство за отвличане, нанасяне на средна телесна повреда в условието на домашно насилие и нарушена заповед за защита.