Анджелина Джоли създава специална програма с Би Би Си за обучение на деца за пандемията на коронавирус.

Анджелина Джоли представя новия си продуцентски проект. Английският канал Би Би Си обяви партньорството си с американската звезда за предстоящото излъчване на специална програма за коронавируса „BBC My World: Coronavirus“. Това ще бъде предназначено предимно за децата, за да ги обучат за пандемията, която засяга света от няколко месеца.
„Децата не са учили в такъв мащаб след Втората световна война. Това е нещо, което ще помнят през целия си живот. Това е нещо, което по-старите поколения, сред всичките им други показатели, не са знаели. Начинът, по който децата преминават през този период, инструментите и информацията, до които имат достъп, начините, по които могат да общуват и да си помагат взаимно, ще бъдат уникални за тяхното поколение. Искаме да помогнем на децата да имат достъп до надеждно съдържание и инструменти, които ще им бъдат полезни по време на пандемията: като им помагаме да намерят фактическа и достоверна информация, да поставят под въпрос информацията, която получават и да се учат от тях съответните им преживявания “, каза 44-годишната актриса.
Този специален епизод скоро ще бъде излъчен в Youtube канала на BBC My World. Това ще последва публикуването на други епизоди, които бяха разкрити през последните седмици, но в които Анджелина Джоли не се е намесила пряко.