Новият директор на русенското спортно училище „М-р Атанас Узунов“ Деница Великова прекрачи вчера официално прага на школото. На представянето й, което заради все по-засилващите се изисквания за изолация мина в много тесен кръг, присъстваха областният експерт към Министерството на младежта и спорта Елеонора Гурбанова-Ибришимова, началникът на Регионалния инспекторат по образованието Росица Георгиева, Боряна Петкова от инспектората и изпълняващият досега временно функциите шеф на училището Любо Ковачев. Всички бяха с маски, така че тържествена част с високопарни и разточителни приказки нямаше.
„Пожелавам на г-жа Великова да възроди училището. Тя винаги може да се ползва от моята подкрепа и моя опит“, каза Ковачев пред „Утро“.
На въпроса дали ще остане на работа до края на учебната година, той отговори, че може би ще работи за училището и през идната есенна кампания.
После дойде ред на първите задачи с обстойно преглеждане на служебната документация и подготвяне на приемателно-предавателни протоколи.