Русенци, които са си купили билети за концертите от 60-ото юбилейно издание на международния фестивал „Мартенски музикални дни“, ще могат да ги върнат на касата в операта, откъдето са ги взели, съобщиха вчера организаторите на фестивала. Това може да стане от 16 до 29 март. 
Сумите за билетите, купени през партньори на мрежата Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. 
В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg, има няколко начина за възстановяването на сумите: по кредитна/дебитна карта, с наложен платеж или по банков път или лично кеш в централния офис на Eventim в София. 
От Русенска опера също съобщиха, че там могат да се върнат парите и за билетите за две от събитията на „Мартенски музикални дни“, които подготвяше операта: откриването на 13 март и премиерата на „Мефистофел“ на 23 март. Ще се връщат и сумите за билетите за второто представление на „Мефистофел“ на 25 март, което бе обявено в Русе, след като гостуването с тази сложна постановка в НДК в София отпадна поради това, че интересът в столицата беше нулев. 
В операта ще връщат парите за билетите от днес, 12 март, до 31 март. Касата ще работи в дните от понеделник до петък от 10.30 до 18.30 ч без прекъсване.