38-годишен добре образован мъж от Русе с явен афинитет към скъпите тънки мезета е заловен на изхода на голям супермаркет с 20 неплатени луканки, суджуци и сушеници от известни марки за 130 лева.
Засечката станала в четвъртък в 18 ч, след като следеният от охраната крадец минал невъзмутимо покрай касите с пълни джобове и се отправил към изхода. Само преди месец той е заловен в същия магазин с неплатена кайзер пастърма за 37 лева.
Гладен съм, нямам пари, затова посегнах, ударил го на чувства крадецът, но крокодилските му сълзи не трогнали никого и той бил предаден на Първо РПУ. 
Не можем да се оправим с наглите крадци в този хипермаркет, задържаме ги, предаваме ги на полицията, но те пак се връщат и всичко се повтаря. За отбелязване е, че посягат само на скъпи стоки. Миналата седмица задържахме човек с две бутилки марково уиски в специално пришити вътрешни джобове на якето. Предадохме го на полицията, но следващия ден той пак дойде и опита да се измъкне с други две бутилки „Джак Даниелс, разказа бивш криминалист, който сега е охранител в хипермаркет.