28-годишен русенец е осъден на глоба за арогантно поведение, тежки обиди на полицаи и буйство в управлението.
На 20 февруари един час преди полунощ на тел.112 се получил сигнал за мъж в безсъзнание пред бл.“Олимп“ на бул.“Липник“. Към мястото се отправили линейка и екип на Второ РПУ. Медиците пристигат първи и започват да реанимират падналия и безчувствен заради огромно количество изпит алкохол мъж и го откарали в болница „Канев“, където животът му бил спасен. 
С него бил и 28-годишният С.Й., който започнал да крещи на полицаите обиди, за които във всяка кръчма биха му сменили трайно физиномията, и да удря по стъклото на една от задните врати на патрулката с телефона си. Причина за гнева му бил отказът на полицаите да превърнат служебната кола в такси и любезно да го откарат в болницата, за да е близо до приятеля си.
С.Й. все пак си осигурил откарване, само че във Второ РПУ, където продължил да сипе цинизми и да излива яда си с ритници по стената. В крайна сметка бил прибран в ареста, за да дойде на себе си, а на следващия ден Районният съд му наложил 400 лева глоба за дребно хулиганство. Решението може да се обжалва.