Третото издание на модното изложение „The Day after Tomorrow“ („След утрешния ден“) за абитуриенти, младоженци и всички, които стягат свой личен празник, очаква гости в събота в Канев център. Модното авеню, което е единствено по рода си за Северна България, се очаква да събере 80 и повече фирми, които предлагат дизайнерски идеи и услуги за младите хора, на които им предстои вълнуващо тържество. 
Канев център се превърна вече в една от културните институции в Русе, а това изложение, което ние превръщаме в традиция, е не само атрактивно, но и изключително полезно за младите хора, каза вчера ректорът на Русенския университет проф.Христо Белоев. По време на авенюто, докато разглеждат рокли, костюми, аксесоари, прически, грим и празнични аранжировки, младежите и техните родители също ще получат и информация за възможностите, които предлага РУ, каза мениджърът на Канев център Петя Ангелова. Тя обясни, че изложението привлича все повече участници - в първото издание са участвали 37 фирми, във второто - 76, тази година броят им се увеличава. Сред тях ще бъде и русенка, която работи в Истанбул и ще покаже в Канев център своята нова модна колекция облекла. 
Със сигурност голям интерес ще предизвика ревюто, което ще демонстрира модни младежки облекла, прически и грим. В него участват само момичета и момчета, на  които тази година им предстои абитуриентски бал. Разпращаме покани до русенските гимназии и приемаме желаещи, тази година почти 90 на сто от „моделите“ ще бъдат от Професионалната гимназия по икономика и управление, каза Ангелова. Новото в ревюто ще бъде включването в него на демонстрации на празнични ритуали, традиционни за българите, добави тя. 
Това уникално за региона събитие дава възможност на младежи и родители да видят на едно място всички възможни услуги, да получат съвети от професионалисти и да отбележат детайли в бъдещото си тържество, за които не биха се сетили, каза Велина Цекова, управител на хотел „Теодора Палас“.  
Модното изложение ще започне на 22 февруари, събота, в 11 часа в Канев Център. Началото на ревю-спектакъла е в 17 ч.