Резултатите на насрочения за 28 февруари конкурс ще определят новия директор на общинското предприятие „Спортни имоти“. Крайният срок за подаване на документи изтече в понеделник.
По информация на „Утро“ един от кандидатите за шеф на фирмата е действащ общински съветник. Ще е интересно да се види дали той ще има конкуренти и кои ще са те. Не е ясно дали сред тях е действащият директор Веселин Богданов. 
Общинското предприятие се нуждае от човек със сърце и с реформистки възгледи. „Утро“ ще си позволи да му подскаже откъде може да тръгне.
Първо, необходимо е да се реши най-сетне проблемът с пробития от години покрив на зала „Дунав“. В него се наливат пари през две години, но кофите под тавана, поставени да събират водата, са си все там.
Без претенции за откриватели на топлата вода ще му посочим и алеите на Градския стадион зад трибуните. По тях има пропаднали участъци, особено в зоните на таблата по електрическото осветление. Апел за повече чистота на това съоръжение даже и не е нужен, защото може да се прецени и с просто око, че нещо трябва да се направи веднага.
Стълбищата на трибуните са под всякаква критика с обрушения си бетон. Новият шеф на „Спортни имоти“ би трябвало да осигури средства и за техния ремонт. Ако бюджетът може да си го позволи.
Не е зле и да се преразгледат някои договори с клубове, които стопанисват обекти под наем.
Но всичко с времето си. Да видим на първо време кой ще оглави предприятието.