Издателство "Хермес" ще представя в своята русенска книжарница на "Александровска" 71 новата книга на Ивинела Самуилова "Тъй рече баба Ега".

Романът е своеобразно продължение на темата, която Самуилова разгърна талантливо в "Бабо, разкажи ми приказка". Този път нейната героиня се озовава в Източните Родопи, където своенравната баячка и лечителка Ега й разкрива тайни за лечебни практики и билки още от времето на траките.


"Тъй рече баба Ега" се нарежда в челната тройка на Топ 20 на най-продаваните книги на издателсво "Хермес" за 2019 година. Вече минаха премиерите на изданието в Разград и Варна, а сега литературното турне на Ивинела Самуилова продължава във Велико Търново и Русе.

В дунавската столица на България романът ще бъде представен на 21 февруари, петък, от 18 часа в книжарница "Хермес". За книгата ще говори управителят на издателска къща "Хермес" Стойо Вартоломеев. Читателите ще научат повече за създаването на романа, както и за плановете на авторката, която ще раздава автографи на своите почитатели.У