Жилищният блок „Яребична“ на улица „Николаевска“ 52 не пропада. Това установи работна група от служители на общината, която огледа кооперацията, след като обитателите й сигнализираха, че тя потъва. Веднага на място бяха изпратени строителни специалисти, които да проверят дали и какви щети има в сградата, в общите помещения и апартаментите. 
Оказа се, че жилищният блок не потъва и не може да се говори за причини за пропадането, съобщи за „Утро“ зам.-кметът Магдалина Илиева. Тя посочи, че и в предходната администрация не е имало информация, че блокът на „Николаевска“ потъва. 
За там има единствено подаден сигнал за образувал се коловоз в настилката пред входа на жилищната сграда от преминаващи и паркиращи автомобили, които вероятно са собственост на живеещите в блока, каза Илиева. Зам.-кметът подчерта, че сградата е в добро състояние и не са необходими строително-ремонтни дейности за укрепване и заздравяване на конструкцията й или земната основа, затова и няма да бъдат предприети мерки в тази посока.