Футболистите на „Дунав“ ще пътуват днес за Мъглиж, където ще играят контролен мач с „Ботев“ /Гълъбово/. Двубоят ще започне в 14 часа и ще е последната проверка за русенския тим преди началото на пролетния сезон в първенството на Ефбет Лига. Първата официална среща за дунавци ще е на 15 февруари от 18.30 часа, когато ще бъдат домакини на „Черно море“ /Варна/. 
„Нямаме болни и контузени състезатели. На линия ще е и Александър Исаевски, който пропусна проверката срещу „Литекс“, каза Киров пред „Утро“.
Наставникът ще пътува с отбора, въпреки че има проблем с болки в коляното.
„Прегледът с ядрено-магнитен резонанс показа, че менискусът е разкъсан. Ще търся в движение някакво време, за да тръгна за Плевен, където ще бъда опериран от д-р Халваджиян“, обясни треньорът. 
„Утро“ го попита защо американският футболист на „Унион“ /Берлин/ Ленард Малоуни не се завърна в Русе. 
„Нямам идея! Когато разговарях с него, ми каза, че е впечатлен от базата и от настроението в тренировките. Заяви, че ще се прибере за малко в Германия, а после ще се върне, но не го направи. Това е“, каза Киров.
Той допълни, че е безпредметно да го питаме дали има някакъв шанс за привличане на още някой футболист. 
„Няма. Това са хората, с които ще влезем в пролетния сезон. Вече казах, че колкото и камерен да е съставът ни, ще трябва да се справим“, заяви старши треньорът.