35-годишен мъж е отвлечен от работното си място от трима, натикан в кола, карана от негов приятел, който бил заставен да кара към посочено от тях място, а след пристигането похитеният е бил зверски пребит. В момента той е настанен в болница със счупени лицеви кости.
За извършеното в петък престъпление, напомнящо за най-мътните мутренски времета, в които трибуквените силови групировки се държаха като господари на държавата, МВР съобщи вчера след залавяне на тримата нападатели. Това е станало в специализирана операция на криминалисти и спецполицаи в събота и неделя под ръководството на Окръжна прокуратура, която вчера им повдигна обвинения.
И тримата арестувани са 25-годишни. Единият е намерен в дома си, а другите двама са задържани при опит да напуснат страната през Дунав мост. Един от групата е неизвестен на полицията, другите двама са осъждани за хулиганство и наркотици.
Тепърва ще се изяснява какви сметки са разчиствани с безмилостния варварски побой. По неофициална информация причината за разправата са лични отношения.