Проститутка, обрала свой клиент по време на сеанс, върна отмъкнатите от него 1150 лева, но се сдоби с наказание, което ще й попречи да предлага любовни ласки.
46-годишната труженичка стигна до съд заради случай от 21 декември 2018 година, когато на дежурния й пост по бул.“България“ спрял търсещ сексуална компания мъж. Докато го обслужвала, тя фиксирала захвърленото на предната седалка портмоне, свила го и след края на сеанса видяла, че в него има 50 лева в брой и дебитна карта. Побързала да отиде до банкомат и да пробва да изтегли някой лев, като късметът й се усмихнал - успяла да източи 1100 лева.
За стореното тя направи пълни самопризнания, като за да си спести тежка присъда, пожела дори да върне отмъкнатите пари на своя клиент, който вече живеел в Англия. Така бе осъдена на 1 година и половина условно с 3-годишен изпитателен срок, през който й бе забранено да напуска дома си в кв.“Здравец изток“ след 22.30 часа. Мотивът на прокуратурата да настоява за това наказание бе възможността по този начин да се откъсне от проституирането и да си намери морална работа за изкарване на честни пари. Присъдата е окончателна.