Дългогодишният шеф на клуба по кану-каяк „Дунав“ и бивш председател на дружество „Дунав“ Тодор Бонев призова общината и общинските съветници да помислят какво може да се направи с недовършените подземни гаражи до Градския стадион. 
„Когато бях председател на „Дунав“, под шапката на дружеството бяха всички спортове. Имахме най-добрия и бърз колодрум в България, а треньорите в колоезденето бяха трима. Какво стана после? Унищожиха колодрума, за да се прави един градеж, който, както се вижда, ще остане паметник със стърчащата арматура в близките 10 години. Душата ми се къса, че се затри едно прекрасно спортно съоръжение. Ясно е, че нов колодрум няма да се направи никога, но поне да се вземат мерки по картинката, която остана след него. Предишното ръководство на общината и общинските съветници си затваряха очите. Дано техните приемници разберат за какъв сериозен проблем става дума“, заяви Бонев пред „Утро“.
Теренът на бившия колодрум беше взет от „Приста ойл“ при спечелването на конкурса за дострояването на спортната зала. Днес делът на фирмата в залата вече е откупен от държавата за 20 милиона лева, а недостроените гаражи явно ще почакат.