Волейболистите на „Дунав“ отпаднаха на четвъртфиналите в турнира за купата на България след загуба в Бургас срещу „Добруджа“ /Добрич/ с 1:3 - 13:25, 25:16, 21:25, 11:25. Дунавци играха без основното си либеро Антон Василиев, който трябваше да се бори с вирусна инфекция. Неговото място бе заето от 18-годишния Симеон Добрев. Дошлият от Козлодуй Антон Стаменов не взе участие в мача.
„С изключение на първия и последния гейм отборът ни игра добре. При това излезе на полето без нито една контролна среща. Не сме имали илюзия, че ще спечелим купата, така че този двубой беше за нас нещо като контролен мач. Накрая дори пратихме на терена юношата Христо Костов“, коментира за „Утро“ треньорът на „Дунав“ Красимир Миронов. 
Русенският тим ще открие участието си в пролетния дял от първенството на Суперлигата с гостуване на „Арда“ /Кърджали/. Мачът е на 25 януари. 
„Дунав“: Стефан Стоянов, Данаил Милушев, Мартин Кръстев, Петър Бъчваров, Ангел Павлов, Леон Тончев, Симеон Добрев /Виктор Костадинов, Цанко Цанков, Ангел Велков, Владимир Христов, Христо Костов/.