Всеки клиент на „Енерго-Про“, регистрирал мобилен телефон или имейл на http://update.energo-pro.bg до края на февруари, има шанса да спечели ваучер за пазаруване на стойност 100 лева, напомниха от компанията. Играта, която стартира през септември миналата година, ще продължи още месец и половина. Вчера „Енерго-Про“ изнесе имената на печелившите през януари.
Регистрацията отнема броени минути, като целта на кампанията е да предостави на клиентите с обновени данни възможността да получават навременни известия, включително за пропуснат срок за плащане, което би могло да доведе до нежелано прекъсване на електрозахранването. Записаните в базата данни имейл или мобилен телефон на потребителите позволяват и по-детайлно получаване на информация при запитване на денонощния телефон за връзка на  „Енерго-Про Продажби“ 0700 800 61 или на имейл адрес [email protected]
В играта „Актуализирай данните си и спечели“ могат да се включат пълнолетни физически лица, които са нестопански клиенти на компанията. Имената на печелившите се теглят веднъж месечно в присъствието на нотариус.