„Благодаря за подкрепата на всички колеги и служители на Районна прокуратура. Без вас не бих успяла да спечеля конкурса. Вие и вашата работа ме мотивирате и се надявам със същия екип да продължим да работим с желание за още по-добри резултати“, заяви новият-стар районен прокурор Яна Илиева, след като вчера заедно с окръжния прокурор Георги Георгиев подписаха акта за встъпването й в длъжност и с това официално стартира вторият й управленски мандат. 
Церемонията бе уважена от целия екип на Районна прокуратура, както и от гости на Илиева, между които директорът на полицията Теодор Атанасов, ръководителят на гранична полиция Димитър Чорбаджийски и зам.окръжният прокурор Мирослав Маринов. 
Георгиев честити втория мандат на Илиева с пожелания за надграждане на постигнатото. Тя получи многобройни поздравления за още повече успехи, съпроводени от стилни букети и подаръци, между които и изискана писалка.
Яна Илиева бе единствен кандидат за ръководния пост и на 11 декември получи единодушната подкрепа на прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, като с 10 от 10 възможни гласа й бе гласувано доверие за нов мандат.