Малката Лори, която е с вроден дефицит на бедрена кост и чиято история трогна хиляди българи, отново има нужда от подкрепа, за да може да проходи. Момиченцето се възстанови отлично след първата операция за удължаване на крачето преди година, сега предстои нов етап на лечение и семейството отново търси помощ за сбъдването на най-голямата и то постижима мечта на детето си.
Преди година след многобройни благотворителни събития и благодарение на общите усилия на доброволци и дарители бяха събрани непосилните за семейството над 200 000 долара. В медицинския център в САЩ Лори се подложи на първата операция на таза, която беше и най-сериозна стъпка, за да може да проходи. 
Вторият етап от лечението е в същия център зад океана, където Лори ще се подложи на серия операции. Следващата стъпка е първото удължаване на бедрена кост с между 5 и 8 см с помощта на импланти. По-нататък програмата включва 4 месеца ежедневни физиотерапия и рехабилитация. Следва период на консолидация на новата кост, отново около 4 месеца, след което Лори ще се подложи на операция за отстраняване на имплантите, обясни майката на момиченцето. Цената на целия процес обаче е 230 152 долара. А семейството на Лори не би могло да събере огромната сума без подкрепата на хора с добри сърца.
Вече веднъж успяхме благодарение на вас и се случи едно голямо чудо за нас! Моля ви помогнете ни отново да дадем така необходимия шанс на дъщеричката ни да ходи и да тича, обърнаха се родителите на момиченцето към всеки, който може да помогне.  
Желаещите да подкрепят Лори в предстоящите й нелеки битки, могат да го направят на откритата дарителска сметка в УниКредит Булбанк:
BG16UNCR70001523280410 в лева
BG27UNCR70001523280406 в щатски долари
Титуляр: Лора Петрова Ангелова
Има и дарителски ДМС номер, където може да се изпраща СМС с текст DMS LORA на номер 17777.