Четиригодишното момченце, което бе блъснато последователно от две коли на ул.“Борисова“, по чудо оцеля и живее трети живот. Първото огромно изпитание пред него бе в началото на август 2016 година, когато едва придобилата му скандална известност майка - общопрактикуващата лекарка в Две могили Таня Попова, го беше заключила в колата си на паркинг в центъра на Русе в 33-градусова жега. Тогава майката се оправда, че трябвало да подаде набързо някакви документи, а детето спяло и не искала да го буди, освен това била помолила служителката на паркинга да го наглежда. Надигналото се обществено възмущение бе обобщено от тогавашния зам.-председател на Българския лекарски съюз-Русе д-р Виделина Моллова с думите „Един лекар не може да действа по такъв начин. Да не говоря за майка, просто настръхвам в момента. Това е срам за лекарската професия“. А д-р Попова заяви, че всичко било нагласено и д-р Моллова не можела да се примири, че при нея са се записали няколко пациенти от нейното село.
Новият кошмарен инцидент стана малко преди 16 часа на 23 декември, като се твърди, че детето се отскубнало от ръката на майка си и изскочило на оживената улица. Първо било блъснато от 62-годишен водач на „Пежо“, а след това от „Хюндай“, управляван от мъж на 49 години. Момченцето бе откарано в болницата с опасност за живота от получените травма на главата, комоцио и множество наранявания. След проведеното лечение и предоставени грижи, то се е стабилизирало и се възстановява от тежките фрактури.
Д-р Попова има 4 деца и продължава да живее и работи в Две могили, където й е предоставено общинско жилище с направен преди седмици ремонт.