Малкото останали обитатели в многострадалния блок в бившето общежитие АОНСУ на бул. „Гоце Делчев“ 35 ще посрещнат нормално коледните празници. За разлика от пролетта, когато в навечерието на Великден изстрадалите собственици на жилища трепереха дали ще имат ток, след като повече от месец бяха без електричество заради скандални неразбории с продавача на жилищата - строителния предприемач Явор Блъсков, довели до натрупването на 50 000 лева дълг към „Енерго-Про“. 
Призрачната сграда не е мрачна, етажите са осветени, асансьорът работи и няма кражби. В блока има и жилища без ток, но те са без обитатели. В момента има около 50-60 семейства, които са си платили пускането на индивидуални партиди и кабели и имат ток, казаха от екипа на професионалния домоуправител Цветелин Цонев. 
След сагата от пролетта, когато обитателите на блока живяха 34 дни на тъмно и студено заради натрупани задължения към „Енерго-ПРО“, и след редица преговори, се стигна до компромисно решение за изход от ситуацията. От Енергото монтираха табло с индивидуални електромери, което е захранено, след което всеки собственик трябва поотделно да си прокара кабел, за да има ток. 
Ел.захранването беше най-големият проблем, като има и други, но един по един ги решаваме. Всичко се развива добре за живеещите. Задължително всяка седмица ходим на проверки в блока, понякога и по няколко пъти. Повечето от живеещите са доволни, казаха от фирмата на професионалния домоуправител.