„Дунав“ прибави точка към актива си след 1:1 като гост на „Витоша“ /Бистрица/. Въпреки че домакините уцелиха гредите на два пъти, футболистите от Русе бяха по-добри и заслужаваха да се поздравят с победа. Те обаче много трудно можеха да стигнат до нея, защото, първо, пропуснаха доста положения и, второ - съдията нямаше да им позволи.
Реферът Владимир Вълков даде най-смешната дузпа на света. Случи се в началото на второто полувреме, когато Мартин Костадинов падна в наказателното поле и топката се удари в ръката му. Той беше с гръб към нея, а и подаването беше от метър. С подарения от Вълков наказателен удар и изстрел на Емил Гъргоров „Витоша“ поведе с 1:0.
Хубавото е, че „Дунав“ не се предаде и изравни с много красив гол. Исаевски получи топката на левия фланг и я пусна към Стефан Христов, който „прибра“ защитника с техничен финт и си изработи чиста позиция за стрелба - 1:1.
Домакините останаха с човек по-малко в 78-а минута. Гьонов получи втори червен картон, което означаваше, че дунавци ще пренесат трайно действията пред вратата на съперника. Атаките обаче не се получиха, грешните пасове зачестиха и в крайна сметка се стигна до равенство. 
„Дунав“: Макенджиев, Милчев, Николов, Исаевски, Димов, Костадинов, Христов, Кавалканте, Ахмедов, Лазаров, Щерев.