Жени Лечева - актриса, певица, писателка и художничка, представи пред русенски ученици своята книга „Тайният ключ или приключенията на Тит и Ярмина“. Книгата е излязла от печат в издателство „Захарий Стоянов“ и представлява роман за деца на 124 увлекателни страници.  
Авторката гостува в няколко русенски училища, сред които бяха Дойче шуле, „Йордан Йовков“, „Ангел Кънчев“. Жени Лечева сама представи своите герои Тит и Ярмина, като техните кукли навсякъде предизвикваха огромен интерес и симпатии. 
Актрисата от Малък градски театър „Зад канала“ в София обича да миксира жанровете, като преплита в интригуващи забавни пърформанси театър, кукли, музика, рисуване. Междувременно съпругата на един от най-известните български рок музиканти Иван Лечев се готви и за активно участие в коледни рок концерти, където ще звучат и нейни собствени композиции.  
Преди коледния рок маратон тя успя да зарадва русенските деца със своята книжка. А русенските срещи я предизвикаха да признае колко е благодарна на прекрасните деца за интереса им към четенето и на Общинския детски център за култура и изкуство за перфектната организация на гостуването й.