Футболистите младша възраст на „Дунав“ с треньор Илиян Памуков хвърлиха бомбата на кръга - 3:1 срещу лидера „Септември“ в София.

- Илияне, надяваше ли се, че ще стигнете до такъв успех?
- Разбира се. Преди мача разговарях със Свилен /Стефанов - шеф на школата/ и му казах, че отиваме за победа. Той се подсмихна. Мнозина не вярваха, че ще успеем, защото "Септември" направи страхотна серия - този отбор например победи ЦСКА с 8:1. Моите момчета показаха израстване - не само като физика, но и като тактика. Да не звучи прекалено нескромно, но на терена в София бяха като роботи - винаги се позиционираха на точното място в точното време. След като поведохме, "Септември" ни понатисна, но реално не създаде положения. Ние хванахме съперника на контри и можехме да бием с повече. Дани Бонев и Йордан Дженев пропуснаха да се разпишат от чудесни ситуации. Освен това играхме без Константин Митев и Димитър Тодоров, тъй като ги оставихме на разположение на отбора с футболисти старша възраст. 
- Ще отличиш ли някого?
- Доволен съм от абсолютно всички. В тези момчета има много качество. Не го казвам, защото съм техен треньор. Виждам как растат пред очите ми ден след ден. Имат и характер. Като един Мартин Ангелов, който получи контузия в глезена и кракът му стана като камък за отрицателно време. Победата срещу "Септември" показва, че вървим по правилен път. Ще продължим да работим, без да се главозамайваме.