Пиян шофьор се вряза в бензиностанция "Еко" на бул."Христо Ботев" и се блъсна челно в стълб до стелажа с потенциални бомби - пълни с газ пропан-бутан  бутилки.
В събота около 22.30 часа дежурният екип на бензиностанцията чува страхотен трясък. В следващия момент служителите виждат забит в един от стълбовете на масивния навес над колонките "Сеат Ибиса". От колата излиза младо момче с окървавено от удара в предното стъкло лице. На място пристигат два екипа от КАТ и от пробата за алкохол става ясно, че младежът е с 2.25 промила алкохол. Книжката му е отнета, а той е отведен за кръвна проба в болница "Канев".
Всичко стана много бързо. С колегите ми въобще не разбрахме как този шофьор се блъсна в стълба без всякакъв спирачен път. Като го измериха за алкохол, причината за челния удар се изясни. Добре, че не удари пълните битови газови бутилки, които са само на метър от този стълб, тогава щеше да стане страшно, каза вчера пред "Утро" служител на "Еко".
Според него на входа за бензиностанцията трябва да се постави "легнал полицай", защото много автомобили минават през нея на път към светофарите, за да не чакат на опашката от камиони и коли. А това може да стане причина за катастрофи, защото водачи, които потеглят след като са заредили гориво, не очакват от лявата им страна да има автомобил.