За поредна година "Сиана Комерс" организира коледна дарителска акция за събиране на помощи за двата приюта на известния благодетел на сираци отец Иван. За подслонените младежи без дом и семейство в приютите в Нови хан и монтанското село Якимово са необходими предимно пакетирани и трайни хранителни продукти. Инициативата вече стана традиционна, като през изминалите години към "Сиана Комерс" се присъедини училище "Любен Каравелов", а сега акцията ще бъде подкрепeна и от Математическата гимназия "Баба Тонка". 
Благодарение на всички откликнали дарители всяка година преди Коледа Русе успява да изпрати към приютите няколко тона дълготрайни хранителни продукти. За поредна година от "Сиана Комерс" ще осигурят транспорт до двата приюта. 
Даренията се събират до 14 декември в склада на "Сиана Комерс" на ул. "Търговска" 3 (зад Търговия на едро). Всеки, който желае да дари помощи, може да го направи всеки делничен ден от 8 до 16 часа и в събота от 8 до 12 ч, като допълнителна информация може да се получи на тел.: 0888 326 376. 
"Отново дойде време да отворите душите си! Нека всеки от вас, който е готов да помогне на нуждаещите се, да го направи и с общи усилия да стоплим сърцата им", призовават организаторите на благотворителната акция.