Волейболистите на „Дунав“ най-вероятно ще играят днес срещу „Марек Юнион Ивкони“ в Дупница без двама титуляри. Либерото Антон Василиев и Ангел Велков получиха контузии по време на злощастно загубения с 2:3 домакински мач срещу „Черно море“.
„Двамата ще минат прегледи в София. Почти сигурно е, че Антон ще отпадне от групата. Положението при Ангел изглежда по-добро. Лекарите ще се произнесат дали ще може да пътува за Дупница“, каза пред „Утро“ мениджърът на „Дунав“ Валери Андреев.
„Марек Юнион Ивкони“ е на шесто място. Дунавци са четвърти. Двубоят в Дупница ще започне в 18.15 часа.
„Ще се срещнем с много сериозен съперник. Не искам да звуча като песимист, но ще ни е много, много трудно“, допълни Андреев. 
„Утро“ го попита какъв е неговият прочит за играта на отбора срещу „Черно море“ в Русе.     
„Мачът започна много добре и всичко вървеше по план. Волейболистите от Варна като че ли запазиха присъствие на духа, изчакаха търпеливо някои от нашите основни играчи да се поизморят, а след края на втория гейм определено изглеждаха и по-свежи. Жалко, че загубихме ключов двубой, но има и такива мачове. Един отбор не расте с 5-6 срещи. Виждам, че момчетата работят сериозно, никой не бива им се сърди. Най-хубавото бе, че трибуните на зала „Дунав“ отново бяха пълни. Русе винаги е бил волейболен град“, коментира Валери Андреев.