Новият български кинохит "Диви и щастливи" едва на едно от "родните" си места - Русе, при това не сам, а и с най-големите си звезди, които дават допълнителна стойност на добрата история. В петък от 18 часа в Дома на културата в града зрителите ще имат възможност да се срещнат в приятна обстановка на чаша вино с Яна Маринова, Луиза Григорова и Александър Сано. Организаторите на ексклузивната предпремиера направиха жест и свалиха цената на билетите с 25% - от 20 на 15 лева. Подробна информация може да се получи на телефон 0700 90 071 /след свързване наберете 4/ или във Фейсбук на страницата на  RuseCar Motorsport.

Филмът е сниман през май-юни 2019 г. в Русе, София, Варна и Велико Търново и всеки град е оставил в негосвоя отпечатък. За него, а и за много други неща ще разкажат Яна, Луиза и "домакина" Александър, който напоследък често идва в родния си град.

"Диви и щастливи" разказва историята на две жени, които са мечтали да живеят живота си на максимална степен, но по стечение на обстоятелствата са загубили мечтите си. Един ден се събуждат и си казват, че това няма да продължава... Две силни момичета, които в този мъжки свят се осмеляват да заявят себе си.

Боряна (Яна Маринова) е загубила усещането за пълноценен и истински щастлив живот. Една нелепа случайност обаче събужда у нея скритата жажда за смислено съществуване и това я подтиква към смели и решителни действия. В устрема си тя повлича и най-добрата си приятелка Мила (Луиза Григорова-Макариев). Уверени в себе си, двете жени успяват да се справят с предизвикателствата и да се отправят на едно лудо пътешествие към истинската си същност, осъзнавайки че щастието е в собствените им ръце.

"Това е филм за смелата жена - за жената, която не се страхува да поема рискове и се втурва презглава, за да сбъдне мечтите си. Искаме да вдъхновим съвременната българка да бъде по-борбена и да не отстъпва пред трудностите, да преследва целите си и да има вяра в себе си. Щастието е на една ръка разстояние, трябва само да се протегнеш... или някой да ти покаже, че винаги има начин", казва Яна Маринова.
"Филмът не е само за жени. Мъжете също има с какво да напълнят очите. Постарали сме се да отправим послание, но то да бъде поднесено с голяма доза хумор и ирония", добавя Александър Сано.

А ние ще допълним само, че по-зрялото поколение вече е гледало подобна история - един от големите холивудски хитове "Телма и Луиз". Но "Дими и щастливи" е нещо друго - най-малкото защото тази история е българска. И си заслужава да се види. Не - да се преживее.