Благотворително соаре в подкрепа на онкоболните жени от сдружение "Заедно си помагаме" обедини над 140 русенци с големи сърца, които се събраха в неделя в ресторант "Хасиенда". Над 6000 лева бяха събрани по време на благотворителното събитие, като със средствата ще се закупи апарат за лимфен дренаж. Той е изключително необходим за жените, претърпели операция от рака на гърдата. 
Първоначално чрез закупените куверти бяха набрани 2200 лева, но по време на самата благотворителна инициатива каузата за онкоболните дами бе подкрепена от присъстващите и събраната сума достигна до 6000 лева. Участниците се включиха в базар и в търг, на които се предлагаха картини, уреди, козметични продукти, както и разнообразни изделия, изработени от онкоболните жени. Събитието беше организирано от сдружение "Заедно си помагаме" в партньорство с фризьорски центрове Нина Йорданова и спонсори. 
"Примерът за единство, за подкрепа, за доброта е много важен. На този свят сме, за да си помагаме, да си подаваме ръка. Всеки ще отнесе капчица светлина от мероприятието и ще разкаже на своите близки и приятели. Важно е да се дава пример с доброто и да показваме, че можем заедно да си помагаме. Изключително сме благодарни на всички хора, които се включиха в благотворителната инициатива, както и на всички спомоществователи, които откликнаха и помогнаха събитието да се реализира. Благодарим, че заедно успяхме", сподели Нина Йорданова, която от три години активно помага на онкоболни жени, като ги кара да се чувстват по-красиви и по-щастливи, което по думите й е и пътят на здравето. 
Тя и екипът й преобразиха с грим и прически пет дами от сдружението, а спонсори осигуриха тоалетите, обувките и бижутата. За доброто настроение на гостите на събитието допринесоха певицата Нина Арнаудова, диджей Мирослав Лалов, дует "Аморе", клубовете "Фламинго" и "Чанове" и детска вокална група "Слънце".