„За пореден път ще подчертая, че вече нямам нищо общо с „Дунав“. С футбол не се занимавам и интервюта по футболни теми не давам. Не участвам в управлението на „Дунав“, по оперативни въпроси се обръщайте към Огнян Цветанов“, отговаря президентът на ФК „Дунав“ д-р Симеон Симеонов пред „Тема Спорт“ на въпроса дали Ахмед Ахмедов ще премине в ЦСКА.
Каза го преди две седмици и пред „Утро“ след мача с „Ботев“ /Пд/.
Какво означава медиите да се обръщат по оперативни въпроси към изпълнителния директор Огнян Цветанов? 
И децата знаят, че изпълнителният директор говори с думички, вмъкнати в устата му от действащия все още по документи бос на клуба. Цветанов просто няма как да каже нещо без санкцията на доктора, най-малкото защото йерархичната стълбичка е налице.
Такъв буфосинхрон не върши работа нито на клубното ръководство, нито на феновете, още по-малко - на спортната общественост. Иначе знаем какво ще ни се каже - имаме клубен сайт /между другото вече обновен/, там ще публикуваме важните новини.
Русе иска да знае от първо и отговорно лице в откровен и директен разговор - какво става в клуба и какво е бъдещето на представителния отбор. В този смисъл свикването на генерална пресконференция - дори да е последна за д-р Симеонов в качеството му на клубен шеф - изглежда правилно решение. Очакваме такъв разговор и го предлагаме най-добронамерено.