Футболистите на "Дунав" взеха вчера най-сетне по една от дългоочакваните заплати, научи "Утро". Момчетата получиха закъснелите си възнаграждения между сутрешната и следобедната тренировка.
"Надяваме се, се че през следващата седмица ще си тръгнем и с втората чакана заплата", каза пред "Утро" футболист, пожелал анонимност.
Заради паузата в първенството покрай мачовете на националния отбор представителният тим на "Дунав" ще излезе днес за двустранна игра с юношеския състав, ръководен от Мартин Цирков. Мачът ще започне в 15 часа на базата в "Здравец". 
Във вътрешната проверка ще участват всички футболисти от мъжкия състав с изключение на левия бек Александър Исаевски. Македонецът получи почивка след травмата, която го сполетя в двубоя срещу "Царско село" в София.
Следващият шампионатен мач на "Дунав" ще е на 24 ноември срещу "Берое" в Русе /15.15 часа/. Въпреки че до този двубой има доста време, представителят на администрацията на старозагорския клуб Стилиян Попчев резервира още вчера русенски хотел.