Юношата на „Дунав“ Диян Димов направи поредния си отличен мач при победата на отбора с 2:1 срещу „Царско село“ в София. Вчера „Утро“ разговаря с един от най-опитните и всеотдайни футболисти на русенския тим.

- Дияне, да почнем оттам - настъпи ли дългоочакваният час да получите заплатите си?
- Бяхме в малка почивка след мача в София, като днес /вчера следобед/ ще тренираме за първи път през тази седмица. Надявам се, че от утре /днес/ да има някакво движение по въпроса.
- Как видя двубоя в София?
- Съдбата ни върна това, което ни отне от срещите с "Ботев" /Пд/ и "Етър". Тогава заслужавахме да вземем точки и да бием, но загубихме нелепо и несправедливо. В столицата беше доста по-различно - домакините създадоха повече положения, а ние, за разлика от толкова много други мачове, имахме и малко късмет. Мисля, че всички играха добре и дадоха всичко от себе си - Макенджиев, Мартин Ковачев, наистина всички. 
- Говори се, а според наши източници на "Утро" е 99% сигурно, че Ахмед Ахмедов-Мечо ще премине през зимата в ЦСКА. Какво мислиш за такъв трансфер?
- Не съм запознат и не знам дали се водят такива разговори. Ако има такава вероятност, нека да се премести в по-голям отбор и да развие качествата си. Освен това той е и много добро и разбрано момче. Млад е, футболът е пред него.
- Той израсна доста през последната година.
- Безспорно. 
- Каква ви чака в паузата заради мачовете на националния отбор.
- В събота ще направим двустранна игра с юношеския отбор.