Благотворително соаре в подкрепа на онкоболните жени от сдружение "Заедно си помагаме" ще се проведе на 17 ноември (неделя) в ресторант "Хасиенда" от 12.30 часа. Целта е със средствата, които ще се съберат на събитието, да се купи апарат за лимфен дренаж. 
Желаещите да участват в инициативата трябва да закупят куверт на стойност 35 лева. В цената е включено 3-степенно меню, а за доброто настроение на гостите ще се погрижат певицата Нина Арнаудова, диджей Мирослав Лалов, дует "Аморе", клубовете "Фламинго" и "Чанове" и детска вокална група "Слънце".
Събитието се организира от сдружение "Заедно си помагаме" в партньорство с фризьорски центрове Нина Йорданова и спонсори. От три години Нина Йорданова активно помага на онкоболни жени, като ги кара да се чувстват по-красиви и по-щастливи, което по думите й е и пътят на здравето. 
"Много често контактувам с дами от организацията, преминаващи през битката с рака, като им помагам и работя за каузата на тези жени. За мен е важно да се дава пример с доброто и да показваме, че можем заедно да си помагаме. Убедена съм, че всеки може да мисли за хората като за свои близки. Примерът е много важен, за да се предава доброто нататък. Всеки трябва да е отговорен и да помага на хората чрез поведението и действията си. Нека всички заедно си помогнем, за да може тази идея да стане реалност", сподели Нина Йорданова. 
Тя и екипът й ще преобразят с грим и прически пет дами от сдружението, а спонсори ще осигурят тоалетите, обувките и бижутата. Организаторите са изключително благодарни на всички спомоществователи, които откликнаха и помагат събитието да се реализира, както и на всички, които ще си закупят куверти. Те се продават във фризьорски центрове Нина Йорданова и в хотел "Космополитан".