Уютна битова атмосфера, огромно пространство от 220 места, вкусни специалитети, оркестър с жива музика и ди-джей, и персонал, който се стреми да задоволи всички желания за добро прекарване - това ви очаква в обновената механа "Царско село". През годините механата на улица "Плиска" 36 (под заведение "Wall Street Premium Bar") се утвърди като място за шумно веселие, за празници, за щури и големи партита. Изцяло преобразена и с амбицията отново русенци да се забавляват по Царски миналата седмица механата отвори отново врати, като през новия сезон отново ще се превърне в любимото място за забавление на големи компании. 
Отбор от професионални готвачи с дългогодишен опит влизат в кухнята на механа "Царско село", където се приготвят традиционни български ястия, но по авторски вариации и рецепти. За кулинарните изкушения отговаря управителят на заведението Стоян Пехливанов, който 8 години е работил в сферата на кулинарията в чужбина. 
Акцентът е върху българската кухня, но в по-модерен вариант. Готвачите се стараят да приготвят ястията по по-различен начин и по модерни готварски технологии. Работи се само със свежи продукти, не се използва нищо замразено, като зеленчуците са съобразени спрямо сезона. Изпипваме и най-малките детайли в приготвянето на храната, обяснява Пехливанов. От механа "Царско село" са помислили и за вегетарианците, като в менюто е отделено специално внимание на безмесните ястия. 
Сладките изкушения също заемат важно място в разнообразното и богато меню на механата. Разкошните десерти, на които трудно може да се устои, се приготвят на място от майстор-сладкар, като всяка седмица се предлагат различни ефектни десерти. Използват се италиански и френски рецепти на световноизвестни готвачи. 
Фирмените партита са един от основните акценти на празничния сезон. Механа "Царско село" е изключително подходяща за събирания и празници на всички по-големи фирми и предприятия. Големият капацитет на салона от 220 и празничната програма правят механата перфектна за всяко фирмено събиране или банкет. Добрият вкус на храната е винаги гарантиран, като екипът от опитни готвачи е изготвил четири вида куверти. Менютата включват българска вариация на салата, основно - пилешко, свинско или телешко ястие, приготвено по модерна технология, десерт, специална селекция от сухи мезета, питка, ракия, вино и минерална вода. Има разработено и вегетарианско меню. 
С наближаването на 8 декември започва и подготовката на студентите за праника, като от механа "Царско село" гарантират щур купон. Кувертите и за фирмените банкети, и за студентския празник са на цени от 34,99 лева. А всички, направили резервации през седмицата, ще получат до 30% отстъпка. 
Механа "Царско село" работи от сряда до събота от 18 до 2 часа, като повече информация може да получите на телефон: 0889575757. 
Организирането на банкет или празник винаги е предизвикателство, затова се доверете на екипа на механа  "Царско село"! Там ще се насладите на вкусни ястия и перфектно обслужване в приятна и уютна обстановка, а за вашето добро настроение ще се погрижи оркестър и ди-джей. 
Ако пък сте почитатели на хубавото италианско кафе, може да посетите и заведение "Wall Street Premium Bar", което е точно над механата. Там също може да опитате от десертите на майстор-сладкар Клаудия Радова.