Счупвания на двете ръце и единия крак, заради които последвали две операции, преживял моторист, който пострадал тежко след челен удар с "Ауди А6", което му отнело предимството. Затова шофьорът на автомобила бе предаден на съд.
Инцидентът станал на 3 август 2018 година, когато около 16.30 часа колата и моторът се засекли на разклона за Божичен. Идващият откъм Русе автомобил тръгнал да завива наляво към селото и докато правел маневрата, навлязъл в лентата за насрещно движение. Там, откъм Иваново, наближавал мотористът, който видял изпречилата се на пътя му кола и веднага намалил скоростта - от 80 на 55 км/ч. Въпреки това ударът бил неизбежен и двете превозни средства се сблъскали челно, при което мотористът прелетял над аудито и паднал на пътното платно. 
Експертиза по делото показала, че шофьорът е имал възможност да избегне удара, ако е изчакал мотористът да премине. За причинените три средни телесни повреди той стигна до съд, където бе признат за виновен, но освободен от наказателна отговорност и получи глоба от 1200 лева, която може да обжалва. Отнета му бе и шофьорската книжка за половин година.